Beste begeleider, vrijwilliger,

Van zondag 22 tot en met vrijdag 27 augustus 2021 vindt opnieuw de Europese surfweek voor personen met een handicap plaats in het Sport Vlaanderen Centrum Willebroek. Tijdens deze week maken personen met een motorische, audiovisuele of verstandelijke beperking kennis met tal van watersporten.

Om alles in goede banen te leiden doen we beroep op een gans team enthousiaste lesgevers en vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat deelnemers de beste begeleiding krijgen en werken daarom met een 1 op 1 begeleiding.

Wil jij als vrijwilliger of begeleider onder contract (enkel indien je een sporttechnisch diploma hebt) samen met ons de deelnemers een superweek bezorgen, blokkeer dan alvast de week van 22 tot en met 27 augustus in je agenda!

Functieomschrijving

·         Begeleiden van de deelnemers tijdens activiteiten op en naast het water zodat elke deelnemer binnen zijn eigen mogelijkheden maximaal kan deelnemen (kunnen windsurfen is mooi meegenomen, maar geen vereiste).

·         Helpen bij de ADL-begeleiding van de deelnemers (medicatie aanreiken, helpen bij de maaltijden, hygiënische zorgen,…).

·         Je steekt de handen uit de mouwen waar nodig, bijvoorbeeld tijdens de avondactiviteiten.

Omdat we ervan uitgaan dat we opnieuw in 1 bubbel zullen moeten werken, zullen de plaatsen beperkt zijn en geven we de voorkeur aan begeleiders die een volledige week aanwezig kunnen zijn.

Zin om mee te gaan, twijfel dan niet langer en contacteer ons zo snel mogelijk. Graag willen we van jou weten of je een hele week aanwezig kunt zijn en of je zou willen helpen bij de voorbereiding of het ziet zitten om extra taken te vervullen tijdens het kamp (voorbereiding avondactiviteit, shift bar, ondersteuning medisch team, opbouw kamp,…).

Stuur deze oproep gerust door indien je nog andere geïnteresseerden kent.

Start typing and press Enter to search