Beste leden, vrienden en sympathisanten van Recreas Watersport,

Ondertussen zijn de vaccinaties volop aan de gang en zijn de corona-maatregelen wat versoepeld voor sportorganisaties. Dit maakt dat we de Europese surfweek in veilige omstandigheden kunnen laten doorgaan. Toch zijn daar ook beperkingen waar we rekening moeten mee houden, geen externe daguitstappen, eigen slaapzakken en hoeslakens, contact met externen beperken, de algemene maatregelen respecteren, enz…

Onze dagactiviteiten hebben we voorlopig nog niet kunnen opnemen, tenzij hier en daar wat aparte initiatieven, maar we hopen op beterschap. De 30ste editie van de surfweek komt eraan, maar voor het 30-jarig bestaan van onze sportclub Recreas Watersport moeten we nog even wachten.

De Europese surfweek van 22 tot 27 augustus 2021 was al snel volzetmet 20 deelnemers, maar toch hebben we de 7 deelnemers op de wachtlijst kunnen toelaten. Momenteel beschikken we over evenveel begeleiders om er een fijne editie van te maken. Nog een paar begeleiders met windsurfervaring zou zeker wel welkom zijn. De uitwisseling met de Spanjaarden kunnen we dit jaar wegens corona niet laten doorgaan. Nieuw op het programma is het wingsurfen, dit is windsurfen met een wing. Meer nieuwe en foto’s volgen nog.

We hopen in elk geval dat het fijne 30ste editie wordt en dat wie wil ons een bezoekje kan brengen voor een kijkje of een leuke babbel aan de waterkant.

Lidmaatschap voor de surfweek is vereist en kan nog steeds door overschrijving op Recreas Watersport, Fabriekstraat 55, 1770 Liedekerke. Rekeningnummer BE35 0682 4633 25 37, GKCCBEBB, met vermelding “lidgeld 2021 en je volledige naam of namen”. Het lidmaatschap hebben we in 2021 verlaagd wegens corona:

  • 1ste gezinslid: 10 euro (ipv 15 euro)
  • 2de gezinslid: 10 euro (ipv 15 euro)
  • 3de en volgende gezinsleden betalen 0 euro. Vanaf het derde gezinslid betaal je dus niets extra.
    • Een familiekaart kost dus slechts 20 euro per jaar, ongeacht het aantal gezinsleden wonende op hetzelfde adres.

Hopelijk ben je erbij op de Europese surfweek of breng je ons toch een bezoekje aan de waterkant.

Het Recreas Watersport team.

Start typing and press Enter to search