Graag nodigen we je uit voor Windsurfing for Life, het crowdfunding event ten voordele van de Europese surfweek op zondag 18 augustus 2024.

Het event gaat door van 14 tot 19 uur in Sport Vlaanderen, Beenhouwerstraat 28 te 2830 Heindonk (Willebroek). Aan de hoofdingang.

Help ons mee rondjes varen met een sup, windsurfpkank, mega-sup of kayak. Of kom langs en supporter mee. Je kan er genieten van de beachbar en mini-barbecue aan het water.

Programma:
Inschrijven vanaf 14u
Op het water rondjes varen: 15-17u
Beachbar: open van 14-19u
Spaghetti: om 18u (mist voorinschrijving)

Je kan je eigen materiaal meebrengen of materiaal reserveren (beperkte beschikbaarheid). Een zwemvest kan worden voorzien, maar reserveer dit vooraf.

Voor de spaghetti dien je te reserveren op voorhand (15 euro pp.)

Deelnemers aan de Europese surfweek zijn welkom in de namiddag maar staan volledig zelf in voor hun begeleiding. De Europese surfweek start immers pas om 19 uur. Er wordt geen begeleiding voorzien vanuit de organisatie. Breng gerust vrienden en familie mee om deel te nemen aan het event.

Je kan hier inschrijven

Wil je je graag laten sponsoren, dat kan. Je vindt het formulier en de flyer hieronder.

Kan je er niet bij zijn en wil je de Europese surfweek steunen met een gift? Dat kan! Fiscaal attest en gift via S-Sport// Recreas vzw, BE72 8782 9140 0116.  Vermeld “Windsurfing for Life + je rijksregisternummer + je naam”

Hopelijk tot dan!

Met zomerse groeten

Het Recreas Watersport en Windsurfing for Life Team

recreaswatersport@hotmail.com

www.recreaswatersport.be

Start typing and press Enter to search