Beste leden,

De lente is op komst. De vaccinatie komt op gang. Sociale bubbels in de buitenlucht zijn toegestaan.
We kunnen – letterlijk – de eerste stappen zetten naar een heropbloei van de samenleving! Jullie kunnen daar ook jullie steentje en beentje toe bijdragen!
S-Sport//Recreas, VFG en S-Plus organiseren een grootschalige STAPPENCOMPETITIE voor afdelingen en clubs. Met dit initiatief willen we mensen opnieuw verbinden en aan het bewegen krijgen. Besturen van afdelingen en clubs, hun leden en sympathisanten kunnen deelnemen, in kleine groepjes (tot max 10 personen). Ook mensen in rolwagen kunnen deelnemen. De competitie start op 1 april en eindigt op 30 juni 2021. Instappen kan doorheen deze ganse periode.

Hier al enkele weetjes, waarmee we jullie enthousiasme willen aanwakkeren:

 • Deelnemen is eenvoudig. Vorm één of meerdere wandelgroepjes (met het bestuur en/of leden onderling) en geef jullie gewandelde stappen door.
 • S-Sport//Recreas zorgt voor de nodige ondersteuning: we bezorgen jullie (op papier en/of digitaal) stappenkaarten waarop de gewandelde kilometers kunnen worden ingevuld.
 • We zitten nu al bijna een jaar in de greep van het corona-virus. Door deel te nemen aan de stappencompetitie zorgen we ervoor dat onze leden opnieuw buiten komen en mekaar ontmoeten. We zorgen zo mee voor verbinding én extra beweging.
 • Er vallen prijzen te winnen:
  o Binnen een afdeling/club kunnen verschillende wandelgroepjes worden gevormd. De beste wandelgroep wordt beloond met een lekker ontbijt voor alle deelnemers van de afdeling/club (én het bestuur).
  o Er zijn royaal gevulde picknickmanden te winnen met het doorsturen van originele foto’s.
  o Elke deelnemer krijgt een leuk gadget.
 • Met alle Oost-Vlaamse ploegen samen willen we onze collega-vzw’s van West-Vlaanderen en Antwerpen verslaan, die ook intekenden voor deze stappencompetitie.
 • Doen jullie mee? Wil je meer weten? Contacteer het bestuur van Recreas Watersport

Start typing and press Enter to search