Beste leden, vrienden en sympathisanten van Recreas Watersport,

Ondertussen leven we nog steeds in deze rampzalige corona-omstandigheden en het lijkt er niet snel beter op te worden. Een vaccin is in zicht, maar de timing verloopt moeizaam.

Toch proberen we er opnieuw in te vliegen, vanals het mag, en proberen we er nog een fijn en boeiend jaar van te maken. We hopen het 30-jarig bestaan van Recreas Watersport zeker te kunnen vieren, samen met jou en je watersportvrienden.

De Europese surfweek gaat door van 22 tot 27 augustus 2021 en is al volzet. Voorlopig beperken we ons tot 20 inschrijvingen maar er staan ook al mensen op de wachtlijst. Het liefst van al zouden we onbeperkt inschrijven maar we wachten de op dat moment geldende corona-maatregelen nog af. We hopen in elk geval dat iedereen die wil kan deelnemen en dat jullie ons een bezoekje kunnen brengen voor een apero, een babbel of voor een windsurfnamiddag.

Als het mag spreken we af op Paasmaandag 5 april 2021 om 14u30 in De Gavers Geraardsbergen voor de opening van ons watersportjaar, dat kan bvb met een wandeling in groepjes van 4.

Nieuw voor 2021 is ongetwijfeld het wingsurfen en het foilsurfen. Onze G-sporters zullen er ongetwijfeld deze zomer kunnen van proeven. We hebben vorig jaar ook een nieuwe opblaasbare windsurftandem aangeschaft die overal kan gebruikt worden en een BFT vervangt. Fun verzekerd!

Het lidmaatschap 2021 hebben we éénmalig verlaagd omdat we vermoedelijk, wegens corona, een beperkt programma zullen hebben. Toch moeten we voor iedereen een verzekering en lidgeld betalen aan S-Sport//Recreas.

De tarieven 2021 zijn als volgt:

· 1ste gezinslid: 10 euro (ipv 15 euro)

· 2de gezinslid: 10 euro (ipv 15 euro)

· 3de en volgende gezinsleden betalen 0 euro. Vanaf het derde gezinslid betaal je dus niets extra.

–> Een familiekaart kost dus slechts 20 euro per jaar, ongeacht het aantal gezinsleden wonende op hetzelfde adres.

Ook familieleden, vrijwilligers en lesgevers kunnen lid worden. Hierdoor ben je beter verzekerd en kan je deelnemen aan al onze activiteiten.

Lid worden kan door overschrijving op Recreas Watersport, Fabriekstraat 55, 1770 Liedekerke

Rekeningnummer BE35 0682 4633 25 37, GKCCBEBB, met vermelding “lidgeld 2021 en je volledige naam of namen”.

We kijken er alvast naar uit om je opnieuw te mogen begroeten als lid en als vriend van onze club.

Tot binnenkort!

Het Recreas Watersport team.

Tips:

  • Veel ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld van de sportclub terug. Bezorg ons je formulier en we vullen het voor je in.
  • Bezoek regelmatig www.recreaswatersport.be voor de kalender en de nieuwtjes.
  • Je vindt ons ook op Facebook met ‘Recreas Watersport‘ en ‘Windsurfing for Life’. Word zeker lid van één van onze groepen.

Start typing and press Enter to search