Kaart wordt geladen...

Op zaterdag 23 december gaat voor de vierde keer de actie Windsurfing for Life actie door georganiseerd door Recreas Watersport. Tijdens deze activiteit nodigen we tevens onze deelnemers uit van de Europese surfweek 2017 !

Jij kan mee helpen aan de Europese surfweek voor personen met een handicap!

Wil jij ook de schouders zetten onder het G-Windsurfen en G-Watersporten voor personen met een handicap? Dankzij jouw financiële steun kan de Europese surfweek jaarlijks doorgaan. Voordeel voor jou? Giften zijn vanaf 40 euro per jaar aftrekbaar van de belastingen. In dat geval krijg je van ons een fiscaal attest. Dit gebruik je bij het invullen van je belastingbrief. Een gift van 40 euro kost je, dankzij het belastingvoordeel, dan eigenlijk maar 22 euro.

Je wint dus drie keer:

· je steunt de Europese surfweek

· je helpt personen met een handicap om te leren windsurfen en te genieten van diverse watersporten

· én je betaalt minder belastingen.

Je kan één keer storten, of meerdere keren. Het bedrag kies je zelf.

Hoe steun ik?

  • Stort je financiële steun op volgend rekeningnummer van VFG, BE06 877 7976901 22. Gebruik de vermelding “Gift Windsurfing for Life 2017” en je rijksregisternummer. Wij zorgen er voor dat je bijdrage goed geïnvesteerd wordt voor het G-Windsurfen en de Europese surfweek. Stuur ook een mailtje naar recreaswatersport@hotmail.com zodat wij je persoonlijk kunnen bedanken. Meer info kun je ook terugvinden via www.windsurfingforlife.be
  • Neem deel: Meer info vind je hieronder. Voor aanmeldingen voor deelname aan de activiteiten op de dag zelf kun je registereren via www.windsurfingforlife.be

 

Toon je warm hart voor onze coole G-surfers !

Wie?
Recreas watersportclub richt zich tot alle personen met een beperking én hun omgeving. Wij willen zoveel mogelijk personen met een beperking en hun families en vrienden aanzetten om watersport te doen in kwaliteitsvolle omstandigheden.

Wat is ons goede doel?
Recreas vzw organiseert jaarlijks de Europese surfweek voor personen met een beperking, een uniek initiatief waarbij rolstoelgebruikers en blinden leren windsurfen in een geweldig concept. Hiervoor is een 1-op-1 begeleiding een absolute must. Elk jaar wordt het echter moeilijker om de nodige fondsen te verzamelen. Om de begeleiderskosten te helpen dragen en om de nodige materiaalaanpassingen te kunnen doen zoeken we extra inkomsten.

Wat doen we?
Voor het vierde jaar op rij organiseert Recreas Watersport daarom Windsurfing for Life. Tijdens de barre winterperiode gaan we met zijn allen het water op en tonen we ons warm hart voor windsurfers met een beperking. We ijveren voor solidariteit onder windsurfers, surfers, suppers en andere watersporters. Iedereen surft mee, altijd!

We dagen we je uit om op zaterdag 23 december tussen 11 en 16u tijdens de warmste week van het jaar met ons rondjes te varen. Het is de bedoeling dat we ons record van 1224 rondjes verbeteren en hiervoor is volk, veeeeeel volk nodig.
Je kiest voor windsurfen, suppen, giant-suppen, kayak of zwemmend, zolang je maar zoveel mogelijk rondjes vaart.

De rondjes worden gevaren, hetzij alleen, per 2 of in groep.  Je kan je eigen materiaal meebrengen of je kan materiaal gratis ter plaatse gebruiken:

  • Windsurfplanken
  • Windsurftandem
  • Kayaks
  • SUP-planken
  • Reuze-SUP (12 personen!)
  • Peddels, surfpakken en zwemvesten zijn natuurlijk ook voorhanden


Deelnemers kunnen zich laten sponseren door vrienden en familie. Elk rondje is minstens 2 euro waard. Meedoen is natuurlijk het belangrijkste.

We voorzien randanimatie en een warm onthaal (soep, koffie, chocomelk, gluhwein, jeneverbar, hotdogs of broodjes, warme douches, verwarmde accommodatie, …).  De surfbar is open tot 18u.

Uiteraard zorgen wij voor een permanente reddingsdienst op het water!

 

Snuif alvast even de sfeer op van de vorige edities:

filmpje 2016

filmpje 2015

 

 

Start typing and press Enter to search