Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
04/09/2016
14:00 - 17:00

Locatie
WVG Windsurfing Beervelde - Lochristi

Activiteiten


De Vlaamse Yachting Federatie is van mening dat IEDEREEN op het water moet kunnen, dus willen we graag het zeilen en surfen bekender maken ook onder mensen met een fysische, auditieve, visuele of psychische beperking.

In samenwerking met onze clubs en RECRAS WATERSPORT bieden wij deze (toekomstige) G-sporters een surfsessie aan. Het lessenpakket bestaat uit 3 uur les en fun onder leiding van (een) speciaal opgeleide lesgever(s).

Je kan kiezen tussen SURFEN (inclusief windsurfen, golfsurfen en suppen). Het materiaal is aangepast aan ieder zijn behoefte, dus “NO LIMITS”, aarzel niet en schrijf je in!

Enkel inschrijven via de VYF via volgende link: http://www.vyf.be/nl/ik-g-sport-502.htm . Reservaties via deze site of facebook zijn niet geldig!

 


OPGELET
Voor deze activiteit dient men in te schrijven minstens 1 week op voorhand zodat wij voldoende materiaal en lesgevers ter beschikking hebben. Naargelang de weersomstandigheden kan het programma aangepast worden.

Hou zeker ook de Facebook-pagina's in het oog voor extra activiteiten van andere clubs.Start typing and press Enter to search