Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/07/2020
14:00 - 17:00

Locatie
WVG Windsurfing Beervelde - Lochristi

Activiteiten


UPDATE : uitgesteld naar het najaar wegens beperkt aantal inschrijvingen.

 

++++++

 

ALGEMEEN

Windsurfen kan, en is voor iedereen! Ook mensen met een beperking.

Iedereen kent wel iemand met een beperking. Waarom dan niet samen het water op?

Wanneer:

WVG Beervelde – Lochristi, Wind- en Watersport Vlaanderen en Recreas Watersport organiseren om 25 juli bij windsurfclub WVG een initiatie windsurfen voor mensen met een beperking van 14u tot 17u.

De initiatie:

In een drie uur durende initiatie met aangepast materiaal en geschoolde lesgevers maak je op een veilige manier kennis met het windsurfen.

Het aangepast materiaal zorgt ervoor dat rekening gehouden wordt met de specifieke noden van elke sporter. Zo voorzien we zitjes, extra brede planken, aangepaste opblaasbare zeiltjes, etc.

Kortom, we verlagen de drempel en maken het windsurfen voor iedereen toegankelijk: doven en slechthorende, blinde of slechtziende sporters, sporters met het autismespectrumstoornes, sporters met een fysieke beperking, psychisch kwetsbare sporters en sporters met een verstandelijke beperking.

Inschrijvingen via : https://ikwatersport.be/evenementen/wvg-gsurf-25juli


OPGELET
Voor deze activiteit dient men in te schrijven minstens 1 week op voorhand zodat wij voldoende materiaal en lesgevers ter beschikking hebben. Naargelang de weersomstandigheden kan het programma aangepast worden.

Hou zeker ook de Facebook-pagina's in het oog voor extra activiteiten van andere clubs.Start typing and press Enter to search